FOTO: Bilo joj je preko glave da sva pažnja bude usmerena na njene koleginice pa se odlučila na…

Pevačica i autorka, jedna od članica žirija 'X Faktora' odlučila je da zaseni svoje zgodne koleginice – Eminu Jahović i Anu Grubin i svu pažnju preusmeri na sebe!

Kristina Kovač ima novu frizuru!

Oštra, ali pravedna članica žirija „X Faktora” Kristina Kovač sinoć je zablistala u punom sjaju: na binu je ušetala u prelepoj šarenoj haljini modnog kreatora Predraga Đuknića, a posebnu pažnju izazvao je novi imidž: svoju dugu kosu Kristina je odlučila da ošiša na paž!

Iako je poznato da žene frizuru menjaju obično kada nisu zadovoljne u ljubavi, ovo kod Kristine Kovač nije slučaj budući da je poznato koliko posvećena mentorka uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Danelom Brakusom. Nismo uspeli da saznamo zašto je Kristina, ipak,  odlučila da drastično ošiša svoju bujnu dugačku kosu, ali ono što smo saznali je da se „Doktorima” veoma dopada njena nova frizura:

– Nismo stučnjaci za ženske frizure, ali nama naša mentorka izgleda savršeno! – rekli su u glas šarmantni momci iz njene grupe koji su sinoć imali veoma upečatljiv nastup i tako se plasirali u dalji tok takmičenja.

Kako se vama Kristina Kovač više dopada: sa dugom ili sa kratkom kosom?loading...