FOTO: Da li mislite da njeno pojavljivanje na nekoj manifestaciji zaista vredi 8.000 evra?

Dama koja ima 'jednostavnu računicu'...

Da bi se pojavila na manifestaciji Oskar popularnosti u Crnoj Gori, gde je trebalo da joj bude uručena, Severina Vučković je, prema infromacijama do kojih je došla ekipa emisije „Glamur”, koja se emituje na Hepi televiziji, tražila – 8000 evra!

Naime, da bi se samo pojavila, saznaje Hepi televizija, Severina Vučković tražila je 2.500 eura od organizatora, od kojih je još zahtevala da sa njom dođe deset članova njene ekipe, za koje treba obezbediti smeštaj u luksuznom hotelu (3000 evra) i povratnu avionsku kartu u biznis klasi Zagreb – Budva (2500 evra).

– Za sebe je tražila predsednički aprtman u hotelu „Splendid” – rekli su organizatori ekipi „Glamura”.

Oni su bili vidno razočarani uslovima jedne od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu.

– Pokazala je da ne poštuje crnogorski narod i svoju publiku. A, u Crnoj Gori je često nastupala i odlično zarađivala – dodali su organizatori koji, po svemu sudeći, neće više pokušavati da sklope poslovne dogovore sa pevačicom.

Međutim, pevačica nije želela da ovo dospe u javnost, pa je na svoju fan stranicu na Fejsbuku postavila fotografiju sa puta u Izrael, pravdajući svoju nemogućnost dolaska na pomenutu manifestaciju:

– Nakon makedonskih nagrada, Severina je osvojila i crnogorski Oskar popularnosti za najpopularniju pjevačicu regije. Ipak, zbog puta u Izrael, nije bila u mogućnosti prisustvovati uručenju nagrade u Budvi – pisalo je iznad fotografije na njenoj zvaničnoj fan stranici na ovoj društvenoj mreži.loading...