FOTO: Manekenka prešla u ugostitelje – kriza na sve strane?

Snalazi se kako zna i ume

Manekenka Dejana Živković, nekada devojka golmana Vladimira Stojkovića, a sada Vlade Mandića, suvlasnica je novog beogrdskog haus splava Club 94, koji je počeo sa radom ovog vikenda.

Atraktivna Dejana, obučena u seksi crnu haljinu bez leđa, imala je čast da preseču vrpcu na svečanom otvaranju,  posle čega je otišla u separe gde je sa prijateljima veselo đuskala celu noć.

– Volim haus muziku i rešila sam da se oprobam kao ugostitelj, a klub nosi ime 94, pošto je sve u znaku Hitne pomoći. Uglavnom će za pultom kluba biti poznata ekipa gradskih DJ-eva, a u toku sezone spremamo i inostrana gostovanja, ali i neka iznenađenja, koja nećemo ih još otkrivati – kaže ova novopečena ugostiteljka.

Svi su primetili da Dejana na otvaranju nije bila sa novim dečkom Vladom, ali rekla nam je da ipak nije došlo do “nevolja u raju”, već da je Mandić jednostavno ovog vikenda morao da ode na kratak put i da je sve u redu sa njih dvoje.

Od selebritija su se pojavili i košarkaš Asvela i naš reprezentativac Marko Kešelj, sa kojim su se prijatelji šalili da zbog visine ima najbolji pogled na splav, kao i naša olimpijska streljašica Ivana Maksimović sa dečkom, košarkašem španskog Valjadolida, Danilom Anđušićem. Tu je bio i bivši dečko modelsice Sindi – Uroš Ćertić, mladi glumac Luka Raco, Viktor Savić i drugi.