FOTO: Ovo niko nije očekivao: Najpoznatiji muzički par okončao ljubav

U sezoni raskida na holivudskoj sceni raskinuo je još jedan ljubavni par. Poznati producent i telentovana pevačica okončali su svoju ljubavnu vezu nakon što se spekulisalo da su viđeni u društvu drugih poznatih ličnosti.

Di-džej i producent Kelvin Heris i njegova lepša polovina, pevačica Rita Ora, raskinuli su svoju ljubavni vezu. Da li su udaljenost i stalna razdvojenost zbog posla uticale na raskid ili su muzičari počeli da se druže sa drugim ljubavnim parovima, ostaje da se sazna u budućnosti.

Ipak Kelvin je na svom Tviter profilu potvrdio glasine, koje kruže od kad je Rita viđena sa Džastinom Biberom, a on uslikan sa prelepom brinetom.

„Kako bih stao na put glasinama moram da objavim da smo Rita i ja okončali vezu pre nekog vremena. Ona je prelepa i talentovana žena i želim joj sve najbolje”, napisao je Kalvin.

Za magazin „The Mirror” Rita je rekla da joj jako teško pada veza na daljinu.

– Nekada morate da letite i po 20 sati kako biste se sastali. Veliki je to trud i napor kako biste uspeli. Zapravo, nisam fan veza na daljinu. Kada bih imala izbor, bila bih sa osobom koja će biti kraj mene. Ali, stvari nisu uvek tako jednostavne – rekla je tada Rita.