FOTO: Pevačicin život nikada više neće biti isti – ne želi ni da čuje za proslavu rođendana

Pevačica Goga Sekulić, iako je poznata kao veliki veseljak, nakon smrti supruga Igora Ramovića, u potpunosti se promenila i nema ni želju ni snagu da organizuje rođendansko slavlje.

Pevačica Goga Sekulić, koja je danas napunila 37 godina, ove godine rođendan neće slaviti zbog žalosti za suprugom Igorom Ramovićem, koji joj je preminuo na rukama pre osam meseci.

Naime, iako je poznata kao veliki veseljak i devojka koja za svaki rođendan okupi najbliže prijatelje kako bi uz večeru i piće slavili zajedno, Igorova smrt ju je potpuno promenila, zbog čega ne želi ni najmanju pompu. Da ni posle toliko meseci bol ne jenjava, kao i da se ovom rođendanu bez Igora ne raduje, potvrdila je i sama pevačica.

“Nemam ni želju ni snagu da slavim rođendan. O tome ne razmišljam jer za mene bol za Igorom i slike dok mi je umirao na rukama ne prolaze. Sa roditeljima ću ići na ručak jer, ipak, to je dan koji je njima bitan zato što su tada dobili mene. Slavlje je nešto što mi je najmanje potrebno”, rekla je Goga.

“Samo pominjanje nekog slavlja me vređa i sramota me je da slavim”, dodaje ona.

Prema rečima njenih prijatelja, ne samo da neće slaviti rođendan, već otkad je Igor preminuo, ni na jednom slavlju nije bila, osim na rođendanu kuma Nebojše Bojovića, gde je otišla sa ocem.

ategorična je i u tome da dok ne prođe godina od Igoreve smrti neće ići ni na krsne slave prijatelja, kao ni na proslave rođendana u kućnoj atmosferi.

“Goga je odrasla u pravoj crnogorskoj porodici, gde se poštuju svi običaji, tako je vaspitana i od toga ne odstupa. Uzaludni su pozivi mnogobrojnih njenih poznanika da izađe sa njima kako bi se trgla iz bola koji je sve više uvlači u depresiju jer ih svaki put odbije. Non-stop priča o Igoru i svemu što je snašlo, pije silne lekove za smirenje, a dodatno je opterećuje odlazak na sud, gde se tuži sa svekrvom zbog stana u kojem je živela sa Igorom”, priča pevačicina bliska prijatljica.

Inače, Goga je nedavno skupila snage i počela da nastupa, a uveliko sprema i novi album, koji će izaći u martu. Kako saznajemo, reč je potpuno drugačijem izdanju od onih na koje smo navikli kada je ona u pitanju, ali će pored brzih pesama na njemu biti i nekoliko balada.

Samo godinu dana ranije, ljubav između nje i pokojnog supruga je cvetala, pa je Igor za njen 36. rođendan organizovao slavlje. On je Gogu tada iznenadio večerom u jednom dorćolskom restoranu, gde je pozvao njene najbliže prijatelje, među kojima su bili Marina Tucaković, Nebojša Bojović, Damir Handanović i Boban Rajović. Igor, koji tada nije imao nikakve tegobe, pobrinuo se čak i za tortu u obliku srca na kojoj su bili sirena i snagator. Pevačica je te večeri blistala zbog divnog gesta svog verenika, ali i svih dragih ljudi koje je pozvao na njen rođendan, iako je mislila da će ga provesti mirnije jer zbog posla nije stigla da organizuje zabavu.loading...