FOTO: Potresna priča poznate glumice: ‘Nisam želela da budem žrtva’

Glumica je gostovala u jutarnjem programu "The View" gde je otvoreno pričala o tome kako je preživela ovo strašno iskustvo.

Četrdesetjednogodišnja glumica, koja se uskoro udaje za košarkaša NBA lige Dvejna Vejda, prisetila se užasnog iskustva koje je preživela sa samo 19 godina, te otkrila zašto nikada nije prihvatila da nosi etiketu “žrtve”.

– Kada vam se desi nešto tako strašno svi se okupe oko vas, ali vi znate da je to zbog nečeg lošeg. Zato toliku pažnju nisam mogla da podnesem. Mrzela sam što me gledaju kao žrtvu. Želela sam da pobedim i da se izdignem iznad čitave situacije. Vaspitana sam da budem nezavisna žena i tako je moralo da bude – rekla je.

Gabrijel kaže da je sreća u nesreći bila što se incident dogodio u prometnom delu grada, te je policija mogla brzo da reaguje.

Inače, nemili događaj odigrao se kada je Gabrijel imala samo 19 godina i radila u butiku obuće Payless ShoeSource preko leta. Bivši radnik firme upao je u radnju i pod pretnjom pištolja opljačkao kasu, te seksualno napastvovao danas slavnu glumicu.

Iako je napadač uhapšen i osuđen na 33 godine zatvora, Gabrijel kaže da je svoju moć povratila tek onda kada je tužila i poslodavca na čijem se posedu desilo silovanje.

Ona je takođe upozorila roditelje da provere kriminalnu istoriju poslovanja ove firme pre nego što pošalju decu da tamo rade.

Kada je uz pomoć prijatelja i porodice prebrodila ovaj incident Gabrijel se vratila na Univerzitet u Kaliforniji i diplomirala sociologiju. Svoju karijeru počela je kao model, a proslavila se ulogama u filmovima “Bring It On” i “Bad Boys II”, a trenutno glumi u seriji “Being Mary Jane”.loading...