FOTO: Poznata bosanska pevačica se udala od šeika i odusateje od karijere

Nakon samo tri nedelje ona je uspela da zavede šeika i postane njegova 23. supruga, zato je odustala od svoje pevačke karijere i pristala da uživa u Dubaiju.

Regionalna pevačica Alma Tucaković je stavila tačku na svoju pevačku karijeru zato što je odlučila da se uda za šeika u Dubaiju. Njenom budućem suprugu će biti 23 žena po redu.

– Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više pevati jer sam se uverila da postoji i drugi, bolji život koji mogu izgraditi. Ovde mi je prelepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze – rekla je Alma za bosanski magazin „Express”.

Alma kaže da iako je svom suprugu 23 žena i ima potpunu slobodu.
– Ja sam mu 23 žena. Ko da on zna gde je koja od nas (smeh). Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubeđivati. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću do kraja života ovde ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem živeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno – naglasila je Alma.

Ona će se možda vratiti mikrofonu, ali sve dok bude uživala u ulozi supruge ona prestaje sa pevanjem.