FOTO: Samo što je Saša Popović otišao sa Pinka, Mitrović već našao zamenu – nećete verovati kakvu!

Odustao od pevanja...

Nakon svih svađa koje je imao sa Sašom Popovićem i Danijelom Đurićem, sa kojim je čak završio i na sudu, Bojan Tomović kreće punom parom sa radom. Kako kaže, sve loše je ostavio iza sebe i dignute glave krenuo u osvajanje publike novim pesmama.

Sve pesme na novom albumu radio je sam, što ranije nije bio slučaj, a ono što je još zanimljivije jested a je za sve nove numere snimio i spotove.

– Zaista sam se potrudio da uradim dobre i kvalitetne pesme. Nekako se pokazalo u dosadašnjem iskustvu, da sve moje pesme koje su bile najslušanije i koje su postale hitovi, da sam ih upravo ja radio, tako da sam na ovom albumu odlučio sve sam da uradim i da ne uzimam pesme od drugih autora. Za sve pesme su urađeni spotovi, koji će povremeno biti objavljivani, znači nećemo sa svim spotovima ići odjednom. Obzirom da sam cd radio sam, imao sam mogućnost da sebi priuštim to zadovoljstvo da uradim spotove za sve pesme, kada sam već na pesmama i muzici za iste uštedeo – rekao je kroz smeh Bojan.

Prema njegovim rečima, sve svađe i skandale je ostavio iza sebe i oseća se bolje nego ikad, a kako i ne bi, kada ga pored promocije novih pesama, čeka i novi posao, kako smo saznali, oprobaće se u ulozi voditelja. Naime, Tomović je dobio ponudu od Pink televizije, da vodi jedan veliki šou. Čelnim ljudima televizije se navodno svidelo to što je skandalozan i što je energičan, pa su mu ponudili da se oproba u ulozi voditelja. Bojan ove glasine nije želeo ni da potvrdi, ali ni da demantuje, ali nam je dao vrlo zanimljivu izjavu:

– Mogu samo da kažem da Saša Popović ode, a ja tek dolazim na Pink. E sad, kako i na koji način, čuće se – rekao je pevač.

Po ovome možemo zaključiti da u pričama o njegovom voditeljskom angažmanu ima istine, pa se nadamo da će ove dogovore sa “Pinkom” ostvariti, kad već nije one da se pojavi u “Farmi”!loading...