TOPLINA RODITELJSKOG ZAGRLJAJA: Otac PODOJIO BEBU i postao zvezda interneta! (FOTO)

Maksimilijan i njegova supruga Ejpril prošle sedmice su postali roditelji, ali zbog komplikacija u trudnoći i tokom porođaja Ejpril je odmah nakon rođenja bebe prebačena na intenzivnu njegu.

printscreen/facebook.com/Maxamillian Kendall Neubauer

Ejpril uprkos silnoj želji nije bila u mogućnosti da doji bebu odmah posle porođaja, pa su medicinske sestre odlučile da joj ispune želju. Napravile su poseban sistem za dojenje.

– Medicinske sestre predložile su mi da probamo nahraniti Rosalíju pomoću veštačke bradavice. “Prikopčali” su je na moju i spojili cevčicom iz koje je curilo mleko. Ni u najluđim snovima nisam mogao zamisliti da ću jednoga dana dojiti vlastito dijete, ali drago mi je što sam to udario. Taj trenutak kada su mi je donijeli i stavili na prsa se ne može opisati, jednostavno nisam mogao zadržati suze… Bila je to ljubav na prvi pogled. Nešto čarobno – ispričao je Maksimilijan.

Medicinske sestre bile su oduševljene njegovim potezom i otkrile su da je on prvi muškarac koji je pristao na lažno dojenje.

– Rosalija Lupita Valentina je naše čudo, a nema ništa lepše od ovoga što je moj suprug uradio za nju – rekla je Ejpril.

Zbog ovog poteza i fotografije koju je objavio na društvenim mrežama Maksimilijan je postao svetska zvezda.loading...