Najbolji frizer u Beogradu, Predrag Peđa Božić sve češće makaze i češalj menja modnom pistom, pa se ovog puta nismo preterano iznenadili kada smo saznali da će to učiniti još jednom.

 

– Krajem februara idem za Tursku, tamo imam modni angažman. Volim da putujem, volim nove izazove a Turska je definitivno moja destinacija broj jedan, tako da se uvek rado odazovem nekom posliću – rekao je Peđa za Dnevno.rs

Frizer sve češće putuje “preko” zbog modnih angažmana, ali nas uverava kako ne planira da ikada napusti svoje primarno zanimanje i verne dame koje mu svakodnevno dolaze u salon u Kalenićevoj 5.

 

– Ne odustajem od friziranja, ni slučajno! Samo volim da putujem i da se slikam, što mi povremeni poslići omogućavaju. Ne brinite, ostajem u Srbiji veran svojim divnim mušterijama – poručio je Peđa.

Obećao je da će nam više o poslu i angažmanu otkriti kada se termin putovanja približi, a mi jedva čekamo da vidimo šta će nam novo prirediti s obzirom da je Božić pun iznenađenja i da je kod njega uvek uzbudljivo!loading...