Frizura otkriva kakvi ste u krevetu

Pogledajte šta stručnjaci kažu o povezanosti frizure i umeća u seksu.

Konjski rep
Žene koje nose repić iznenađujuće su vruće u krevetu. Pomeranje kose s očiju pokazuje seksualno samopouzdanje, tvrde stručnjaci.

Seksi savet: volite brz i žestok seks. Iznenadite partnera (i sebe) tako da zapalite nekoliko sveća i usporite akciju pre seksa i tokom njega. Uživajte u dugotrajnoj predigri pre vatrene kulminacije!

Uvek besprekorno počešljana i uređena
Čak i kad ste sami kod kuće, vaša frizura izgleda kao da ste pre pet minuta izašli iz frizerskog salona. To znači da volite red i disciplinu u svim aspektima života. Srećniji ste dok vi vodite igru u krevetu pa partneru retko dopuštate da preuzme inicijativu.

Seksi savet: Ako uvek imate kontrolu, to vas može sprečiti da se prepustite trenutku. Večeras mu dozvolite da vam zaveže oči – i prepustite mu se, savetuje Cosmopolitan.

Divlja i raspuštena
To je znak da se dobro osećate u svojoj koži. Opušteni ste u životu, ljubavi i seksu. Nemate problema s odlaskom u krevet.

Seksi savet: Volite da prolazite prstima kroz kosu? To često znači da biste želeli to isto da uradite svom partneru. Dakle, dirajte ga gde god želite – on će vam vratiti istom merom!loading...