Frizura otkriva koliko ste vreli u seksu: Žestok seks želi ona koja nosi konjski rep!

Ko bi rekao da i izbor frizure govori o seksualnim afinitetima!

Konjski rep

Iako mnoge žene izgledaju kao nevine školarke, one koje nose repić iznenađujuće su vruće među čaršavima. Držanje kose podalje od očiju pokazuje seksualno samopouzdanje, tvrde stručnjaci.

Seksi savet: volite brz i žestok seks. Iznenadite partnera (i sebe) tako što ćete zapaliti nekoliko sveća i usporite akciju pre seksa i tokom njega. Uživajte u dugotrajnoj predigri pre vatrene kulminacije!
Uvek besprekorno očešljana i uredna

Čak i kad ste sami kod kuće, vaša frizura izgleda kao da ste pre pet minuta izašli iz frizerskog salona. To znači da volite red i disciplinu u svim aspektima života. Srećniji ste dok vi vodite igru u krevetu, pa partneru retko dopuštate da preuzme inicijativu.

Seksi savet: Ako uvek imate kontrolu, to vas može sprečiti da se prepustite trenutku. Večeras mu dozvolite da vam zaveže oči – i prepustite mu se!
Divlja i raspuštena

To je znak da se dobro osećate u svojoj koži. Opušteni ste u životu, ljubavi i seksu. Nemate problema sa odlaskom u krevet, a i “poslužićete se” kad god vam dođe.

Seksi savet: Volite da prolazite prstima kroz kosu? To često znači da biste voleli isto da uradite i svom partneru. Dakle, dirajte ga gde god želite – on će vam vratiti istom merom!