Frizura vaše vagine govori kakvi ste: Brazilka otkriva karakter slobodne i sigurne žene!

Intimna frizura u obliku trougla opisuje dinamičnu ženu koja voli promene, ali istovremeno i sigurnost.

Kako bi naši intimni delovi tela bili uredni, redovan deo naše rutine o brizi tela je i depilacija bikini zone. Ali kako je intimna frizura i sredstvo zavođenja, mnoge dame imaju precizno definisanu sliku onoga šta se krije ispod gaćica. Saznajte šta vaša intimna frizura može otkriti o vama.

Prirodna frizura
Reč je o klasičnoj depilaciji koja je bila vrlo popularna osamdesetih godina, a odnosi se na odstranjivanje dlačica jedino oko bikini zone, odnosno onih koje ne želimo da se vide na plaži izvan granica kupaćeg kostima. Takva frizura opisuje ženu koja voli prirodnu lepotu i praktičnost pre svega. Skromna ste osoba koja zna šta hoće i ne voli da privlači previše pažnje.

Trougao frizura
Ovaj tip depilacije spada u najčešću intimnu frizuru koja depilacijom, osim prepona i bikini zone, obuhvata veći deo dlačica i na intimnom delu i ostavlja prirodni trougao. Ovaj tip depilacije opisuje dinamičnu ženu koja voli promene, ali istovremeno i sigurnost. Reč je o moralnoj osobi koja voli da se ponekad poigra seksepilom.

Čiroki frizura
Kao što i samo ime kaže, ova intimna frizura je linija čija debljina zavisi od želje dame, a najpopularnija je bila devedesetih godina. Nakon depilacije, dlačice ne ostaju prirodne dužine, već se skraćuju. Takav način depilacije otkriva otvorenu i komunikativnu osobu koja se ne boji promena i novih životnih prepreka, voli avanture, ali sve u granicama.

Brazilka
Brazilska depilacija podrazumeva uklanjanje svih intimnih dlačica. Ovu vrstu depilacije osim ponosnih vlasnica koje za lepotu trpe popriličan bol, vole i pripadnici jačeg pola. Brazilka opisuje slobodne i sigurne žene koje su svesne svog seksepila i žele da ga dodatno istaknu. One znaju šta žele i na koji način da dođu do svog cilja.loading...