Pevač Kit Flint (The Prodigy) pao je u depresiju nakon što je njegova supruga Majumi Kaj podnela zahtev za razvod, prenose strani mediji.

Policija još nije saopštila zvanični uzrok pevačeve smrti, dok su članovi benda saopštili da je Flint izvršio samoubistvo.

Kit i njegova supruga već duže vreme nisu živeli zajedno, a ona je bila u Japanu kada je čula vest o smrti svog muža, prenosi Miror (Mirror). 

Neimenovani izvor rekao je za San (The Sun) da se pevač potpuno slomio kada je morao da da oglas da prodaje kuću u kojoj je godinama živeo sa Majumi.

Kuća je oglašena za prodaju u prošli petak, ali je ona povučena iz prodaje nakon tragične smrti frontmena grupe Prodidži.

Svakodnevna borba

Flint se godinama borio sa depresijom, a javno je govorio da ga je iz takvog stanja upravo izvukla njegova supruga.

– Ona me je bukvalno spasla – govorio je Flint.

Par se venčao u decembru 2006. godine.

– Bili smo na turneji (u Japanu), i čim je ušla u prostoriju (garderoba) u kojoj smo mi bili, znate kako je, odmah sam znao. Nisam mogao da govorim, bio sam opčinjen. Završio sam sa drogom i glupostima – rekao je on za Tajms (The Times) 2009.

Kako je njen engleski bio loš, a on nije znao ni reč njenog maternjeg jezika, Flint je u jednom intervjuu priznao da gotovo tri meseca nisu ni razgovarali i da su se veoma teško sporazumevali.

On je dodao i da ne planiraju da imaju dece, ali ni da uvećanje porodice nije isključeno.

Mujami i Kit voleli su da putuju Evropom i često bi samo spakovali kofere i krenuli na put.

– Volimo piknike i sendviče, da se vozimo bez nekog cilja. Moja supruga voli našu kuću, pse i sve životinje koje imamo oko nas, jelena i lisicu koji zalutaju u naše dvorište – dodao je u tom intervjuu Flint.loading...