Fudbalska groznica i u vašem krevetu – Zbog SP će izbegavati seks

Retko kad se desi da muškarac odbiju ženu koja mu ponudi seks u bilo koje doba dana ili noći. Međutim, najnovija istraživanja pokazuju da Svetsko prvenstvo i te kako može da vam pokvari vaš seksualni život.

Dureks kompanija je sorpvela istraživanje u kome je učestvovalo 2000 ispitanika, a imalo je za cilj da sazna kako Svetsko prvenstvo u fudbalu utiče na intimni život ljubavnih parova. Došlo se do zaključka da nova rečenica „Želim da gledam utakmicu” jeste izgovor kojim se služe muškarci kada im nije do seksa.

Ova rečenica biće česta tokom Mundijala, a nakon fudbalskih utakmica, muškarcima su najdraža opravdanja poput glavobolje ili izmišljenih povreda. Najomiljeniji i najčešći su „Bole me leđa”, „Boli me glava” ili „Jako sam umoran”.

Ovog leta će zbog fudbala njih čak 40 odsto odbiti seks sa voljenom osobom. Kako bi pokazali da im je stalo do partnerke, oni će pristati na seks samo ako je „na brzaka”, jer ne žele da propuste utakmicu. Začuđujuće je to što 37 odsto ispitanika bi pristalo na vođenje ljubavi sa svojom patnerkom samo pod uslovom da TV ostne uključen.loading...