“GAZDARICA” U KREVETU: Šest UZBUDLJIVIH seksi trikova kojima ćete INSPIRISATI partnera!

Tokom radne nedelje možda nemate vremena za predigru, ali kad je vikend izgovora nema. Večeras isprobajte igrice koje većina parova smatra najboljim zagrevanjem za seksualni čin.

 

1. Stavite povez preko očiju

Svežite jedno drugome poveze oko očiju i tako u potpunoj tami međusobno se skinite. Vrhovima prstiju ili koristeći pero lagano se dodirujte, istražujući telo jedno drugome, a to će vam pružiti neverovatan osećaj.

2. Obucite se seksi

Preko dana možda ne nosite seksi veš, ali zato vikend začinite izazovnim donjim rubljem ili obucite seksi komad koji otkriva malo kože i mami partnera. Ako ste posebno ambiciozni prerušite se u francusku sobaricu, zečicu ili super junakinju. Budite još odvažniji i počastite partnera spontanim striptizom.

3. Iznenadite ga masažom tamo dole

Odvažite se i probajte jednu neočekivanu, pa čak i riskantnu igricu – masažu partnerovog anusa. Na vrh prsta i na anus stavite malo lubrikanta, a prstom lagano kružite unutar anusa. Savijte prst prema gore i lagano pritisnite. Ovim potezom “izbezumićete”  svog muškarca.

4. Dirajte svoje telo

Senzualno se milujte njegovim penisom između grudi i po drugim delovima svog tela, uzmite njegov prst i dodirnite njime svoju bradavicu. Zadirkujte ga nudeći mu deliće onoga što sledi.

5. Budite šefica

Recite partneru da legne i zavežite mu ruke. “Napalite” ga lagano mu grickajući uvo, pa pređite na ključnu kost, bradavicu i pupak, a zatim se vratite gore i grickajte mu usne. Pitajte ga da li mu se sviđa to što mu radite, a on će vas bez sumnje moliti za još. Predajte mu se potpuno.

6. Sve je dozvoljeno – osim ruku

Recite partneru da može da vam radi šta god želi, ali ne koristeći ruke. Tako ćete testirati njegovu kreativnost i iznenaditi se šta sve muški um može smisliti da vas uzbudi bez da vas dira rukama. Pripremite se na uzdahe.loading...