GDE BAŠ TEBE DA SE SETIM: Zbog OVOGA sada razmišljate o BIVŠEM DEČKU!

Ljubav
Pixabay.com

Ne pravite od komarca magarca, to što ste ga se setili ne znači da je on onaj Pravi.

 

Iako je završena, uz buran ili manje buran raskid, veza ostavlja i one srećne uspomene kojih ćemo se uvek sećati. Međutim, ne smete da se prepustite isključivo njima i pre nego što počnete da se premišljate, dobro razmislite o tome zašto ste se baš sad setili bivšeg. Naime, to nema veze sa ljubavlju.

Upoređujete prošlost i sadašnjost

Da, naravno da nikada nećete zaboraviti sve one divne trenutke koje ste proživeli sa njim. To je prirodno. I ne brinite čak ni ako se uhvatite kako nesvesno upoređujete novog partnera sa bivšim dečkom. Znajte da tu nije reč o staroj ljubavi već o normalnoj pojavi – navika je teško rešiti se, ali potrudite se da te divne uspomene ostanu baš to – uspomene.

Plašite se sutrašnjice

Period nakon raskida je uvek težak, bilo da ste vi raskinuli ili vas je on ostavio, naročito ako vam još niko nije zapao za oko. Loši pokušaji i upoznavanje pogrešnih mogu da dovedu do toga da se probudite u hladnom znoju jer se plašite da ćete doneti pogrešnu odluku. Zato se prisetite bivšeg i pitate se da li ćete ikada pronaći nešto bolje. Prisećate se svega dobrog, zanemarujući loše – i to je ključna greška koju činite. Odluka o raskidu veze je, u većini slučajeva, ispravna. Čim ste razmišljali o raskidu, to je znak da u vama nije bilo ni ljubavi ni sigurnosti, a bez njih veza nije kvalitetna.

Usamljeni ste

Ovaj ružan osećaj tera vas da razmišljate o svemu što ste ostavili iza sebe – pa i o bivšem dečku. Nedostaju vam sitnice i to je normalan osećaj jer je bivši partner bio važan deo vašeg života. Ipak, to ne znači da se “bude stara osećanaj”, već da uspomene postoje i da će uvek postojati.loading...