GDE JE NESTAO ŠVABA IZ “RANA”? Preselio se U RUSIJU i promenio život iz korena (FOTO)

Glumac Milan Marić, koga svi znaju kao Švabu iz kultnog filma "Rane", proslavio se devedesetih godina prošlog veka. On je 2010. godine učestvovao u rijalitiju "Veliki Brat" gde je i pobedio, a onda je nestao iz javnosti.

Printscreen

Milan Marić Švaba je tokom trideset dana, koliko je proveo u kući na Košutnjaku, mahom bio tih, miran, povučen, pravičan, ni sa kim se nije svađao, niti se zamerao. Uspeo je da se zaljubi u Enu Popov koja ga je odbila, najviše se zbližio sa Erom Ojdanićem, a drugi ukućani su ga voleli.

– Ovo je jedno odlično iskustvo koje ne može da se poredi ni sa jednim do sada. Drago mi je što sam upoznao sve ove ljude, nedostajaće mi mnogo. Ni sa kim nisam proveo ovoliko vremena, čak ni sa porodicom. U nekim trenucima su mi svi smetali, i tada sam koristio priliku da se sklonim da budem sam sa sobom. Bilo je teških trenutaka i tada sam se osamljivao – rekao je svojevremeno.

Milan se ubrzo nakon pobede u rijalitiju preselio u Rusiju u potrazi za boljim životom i oženio se izvesnom Stelom posle svega pola godine zabavljanja na skromnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo kumovi.