Gde ste frajeri? Evo gde izlaze i šta rade srpske misice i manekenke (FOTO)

Proteklog vikenda beogradski noćni život bio je u znaku najlepših žena Srbije, pored poznatih manekenki u provod su izašle i dve naše predstavnice na takmičenju za Mis sveta.

Aleksandra Doknić, koja je prošle godine trijumfovala na takmičenju za Mis Srbije, i njena “koleginica” Lidija Kocić, koja je izabrana za najlepšu Srpkinju nekoliko godina ranije, provodile su se ovog vikenda na splavu Club 94. One su celo veče đuskale uz haus muziku, ali i dokazale su da su teorije da se muškarci nekad plaše da prilaze lepim devojkama – tačne. Naime, njima celo veče nije prišao nijedan udvarač već su celu noć provele sa svojom ekipom. To samo dokazuje teoriju da se neki srpski muškarci, iako sami sebe nazivaju velikim šmekerima, nekad uplaše kad vide lepu devojku i ne smeju da joj priđu.


Isto veče u klubu je bila i zanosna manekenka Dejana Dea Živković, pa se čini da je ovo veče na splavu Club 94 muški pol, ako ništa drugo, bar dobro parao oči. Ove sedmice počinje i novi serijal žurki Thirsty Thursday na splavu Club 94. Ova prestižna žurka brend redovno se održava u klubovima u Majamiju i na Ibici, a od sada će i svakog četvrtka u prestonici Srbije.