GDE SU BRANISLAV LEČIĆ I DANIJELA ŠTAJNFELD IGRALI ZAJEDNO? Iz jedne serije ih se sigurno sećate (VIDEO)

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je glumca i političara Branislava Lečića za silovanje. Detalje ovog stravičnog zločina javnosti je objavila još prošle godine u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me". Međutim, ona je tek nakon nekoliko meseci, tačnije u petak, nadležnim organima otkrila ime silovatelja.

printscreen

Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić tokom svojih karijera nisu sarađivali na mnogo projekata.

Tačnije, njih dvoje su tumačili uloge u seriji “Vratiće se rode”, 2007. godine, gde su tumačili epizodne uloge, mada nisu imali zajedničkih scena.

Nekoliko godina kasnije, tačnije 2011, igrali su u predstavi “Dnevna zapovest” u Beogradskom dramskom pozorištu, u kojoj su tumačili glavne uloge.

U ovoj predstavi reditelja Marka Manojlovića pored Štajnfeld i Lečića igrali su i Petar Benčina i Vladan Milić.

Podsetimo, Štajnfeld se u petak pojavila u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz. Ona je, u prisustvu advokata, govorila o svom traumatičnom iskustvu, o kom je javnost upoznala pre nekoliko meseci u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gde trenutno i živi.

Štajnfeld je otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao pre nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu.

Nakon saslušanja Štajnfeld, tužilaštvo treba da donese odluku kako će dalje postupati, a očekuje se da će Lečić biti pozvan da se izjasni povodom prijave glumice.

POTRESNA ISPOVEST DANIJELE ŠTAJNFELD: “Odveo me je van Beograda usred noći i tamo me je mučio, i tamo me je silovao” (VIDEO)