GEJEVI SAVETUJU STREJT FRAJERE: Poslednji savet će vas OBORITI S NOGU!

Homoseksualnost
Pixabay.com/Printscreen

Raznoliki su saveti stigli na adresu strejt muškaraca, ali ne znamo da li će ih poslušati.

 

Od toga kako treba pravi muškarac da se ponaša prema ženi, pa do toga kako da prevaziđete homofobiju, gej muškarci su se okupili i rešili da posavetuju strejt muškarce kako da najbolje prožive život.

Ova tema pojavila se na popularnoj Internet stranici Reddit, uz pitanje: “Gejevi Redita, koji savet imate za strejt muškarce Redita” – i uskoro je zadobila stotine i stotine komentara od homoseksualaca čiji su saveti pokrili raznorazne životne teme.

SAVETI ZA VEZE

– Saslušajte žene. Možda vam ne govore to zato što očekuju da rešite njihov problem. Možda samo žele da ih saslušate i da pokažete malo saosećanja.

– Prestani da se toliko brinete kada “ćaskate” sa ženama koje vam se sviđaju. Znam nekoliko strejt drugara koji nisu sposobni da flertuju sa ženama, dok sam ja te iste devojke morao da odbijam, ne shvatajući da delujem kao da flertujem, samo zato što pričam sa njima onako kako pričam i sa svim drugim ljudima.

 

– Prestanite da se toliko grozite menstruacije, to je savršeno normalna stvar. Ne morate da se pravite da vam se to sviđa, nikome se ne sviđa, ženama pogotovo, ali one će se osećati još gore zato što se vi gadite nečega nad čim nemaju kontrolu. Biće i njima i vama mnogo lepše ako pokušateda se ponašate normalno i da im, što da ne, nekako pomognete kad su u ciklusu.

MUŽEVNOST

– Shvatite da je sasvim OK da izrazite svoja osećanja. Ubija me u pojam kad mene burazerova devojka pita šta mu je i zašto je tih, pa ja moram da objašnjavam da je imao odvratan dan na poslu.

– To što ćete reći devojci kako se osećate, ne znači da odmah stajete na bračni kamen, bez panike.

ZDRAVLJE I LIČNA NEGA

– Žene mrze hrapave laktove! Učinite nešto, koristite losion za telo redovno.

 

– Dobra brada pobeđuje sve.

– Očisti se. Dobro se obuci. Izbaci stereotipe. Veruj u sebe. Ne budi jeziv. I, da, tamni džins je super, ali dobro uklopi ostatak odeće.

– Trenerka nije za svaku priliku, obuci se kao čovek.

– Investiraj u neki dobar donji veš, devojke to vole, a i ti ćeš se osećati bolje.

HOMOFOBIJA I GEJ PRIJATELJI

– Ako imaš gej ortaka, ponašaj se prema njemu kao i prema svakom drugom ortaku. Ne, to što ćeš ga zagrliti prijateljski ili ga lupnuti po leđima ne znači da ga startuješ, već da ste – gle čuda – ortaci.

– Ne tretiraj svoje gej prijatelje drugačije od ostalih prijatelja. To što sam gej, ne znači da ne smeš sa mnom u javni toalet.

– Zastani pre nego što sledeći put nekog momka sa iole feminiziranim pokretima pitaš da li je gej. Mislim, ako si ti već strejt i nisi zainteresovan za njega, šta te briga da li on voli muškarce?

NAJVAŽNIJI SAVET

– Kada je napolju baš baš hladno, otvori vratanca elementa u kuhinji u kome je sifon i pusti česmu da kaplje, da se cevi ne bi zamrzle i pukle. Iza monitora drži malu lampicu, kako bi umanjio naprezanje očiju. Da, gej sam i sve to znam. Ono što je najvažnije – ne slušaj savete ljudi samo na osnovu toga kakva je njihova seksualna orijentacija.loading...