Gest koji je oborio pevačicu sa nogu: Saša Matić oduševio Donu Ares

'Moj kolega i drug Saša Matić je velika, velika ljudina, čak mi je i neke lekove poslao' prokomentarisala je pevačica.

Pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares, vodi bitku sa kancerom i trenutno se oporavlja nakon prve primljene hemioterapije.

Mnoge kolege su joj pružile podršku, a Donnu je posebno obradovao gest Saše Matića, koji je u subotu imao nastup u jednoj bihaćkoj diskoteci, odakle je inače Azra rodom.

Kako piše portal Ekskluziva.ba, Saša je u jednom trenutku prekinuo koncert:

– Vaša sugrađanka, a moja draga koleginica Donna Ares ovih dana se bori sa teškom bolešću i prolazi kroz jako težak period. Ja joj želim što skorije ozdravljenje i da što pre dođe u svoj Bihać. Ja nisam od onih što se samo smeju, padaju na priču, odnekud se znamo i zato sviraj nešto narodno ponašaj se prirodno – rekao je Saša, nakon čega je cela diskoteka skandirala pevačicino ime.

Donna je ispratila ovaj događaj i prokomentarisala ga na Fejsbuku:

– Moj kolega i drug Saša Matić je velika, velika ljudina, čak mi je i neke lekove poslao. Dakle, Saša ima zajedno da pevamo ‘Ja se ne predajem ni onda kada mi lađe potonu, nema te sile što će me videti na dnu’ a onda opet idemo da pevamo nešto narodnoooo… Hvala Sale i hvala mojim dragim Bišćanima. Volim vas sve. Mene čuva moja raja – napisala je pevačica.