GETA ZAPALIO EGZIT! Evo šta se sinoć dešavalo na mejn stejdžu omiljenog festivala u Evropi (VIDEO)

Kapije su se kao i svake prethodne večeri otvorile u 19h i za posetioce su bile otvorene do 3 časova ujutru. Program poslednje večeri počeo je u 20h. Poslednje veče EXIT festivala otvorio je Darko Rundek, a dva najzapaženija nastupa imali su Dejvid Geta i Solomon - u 02:30 i 5 sati nakon ponoći.

printscreen

Geta je svojim nastupom zatvorio mejn stejdž, a Solomon dance arenu. Getin nastup je bio krcat, te najposećeniji do sada na ovogodišnjem Exitu. Publika je uporedo na telefonima pratila i finale evropskog prvenstva u fudbalu i slavila se pobeda italije.

Na kraju Getinog nastupa vatrometom je proslavljen kraj ovogodišnjeg festivala.

Slavni DJ počeo je u 02:30 i već na samom početku napravio pravi spektakl. Publika je oduševljeno skandirala, a on ih je pozdravio.

Exit, dobro veče. Čast mi je sto sam ovde večeras. Slavimo 20. rođendna Exita, 20 godina neverovatne muzike. Ovo je prvi veliki festival na otvorenom nakon svega što nas je snašlo. Uživajte večeras, a i ja ću“, rekao je na početku nastupa.

Geta je na svom nastupu puštao svoje, ali i tuđe planetarno popularne hitove.

U jednom momentu pustio je pesmu „We are the champions“, a posvetio je pobedi Italije, jer su se iz publike samo viorile zastave ove države. Kasnije su mahali i zastavama Srbije, Makedonije, Francuske…

Nastup je trajao sat i po vremena, do 4 ujutru kada je pozdravio publiku i zatvorio mejn stejdž uz vateomet.