GLAMUROZNA I KAD VEŽBA: Ovako izgleda Antonija Blaće u teretani (FOTO)

U prvoj uživo emisiji popularnog pevačkog takmičenja “X Factor Adria” Antonija Blaće pokazala je svoj novi imidž I savršenu figuru, pa ne čude mnogobrojni komplimenti koje poznata voditeljka dobija ovih dana.

 

Tako je bilo i na jučerašnjoj zabavi jednog magazina gde je Tonka zajedno sa svojim verenikom Hrvojem Brlečićem prošetala u prelepoj crvenoj haljini Matije Vuice koja joj je savršeno pristajala! 

Glamurozna I raspoložena odgovorila nam je na pitanje kako je postigla da u kratkom vremenskom periodu dovede svoju liniju do savršenstva.

 

“Obožavam teretanu i mislim da je neosnovan ženski strah da će od tegova postati glomazne, od tegova se samo smanjuješ! Ako ne stignem u teretanu, uvek nosim patike sa sobom i barem konopac za vežbanje. A to mogu i u hotelu odvežbati. Zdravo se hranim, pravim svaki dan smoothieje od voća i povrća. Takav sam tip. Sve do kraja. Kad vežbam- vežbam. Kad se zabavljam, zabavljam se. Objavljujem fotke na instagramu uz haštag #LjetoBezParea i #AkoMoguJaMozesITi jer sam shvatila da ženama treba podrška za vežbanje i prehranu, i to je već postao pravi mali pokret.”

 

Kako će kreator Darko Kostić prelepu voditeljku stilizovati za sledeću uživo emisiju “X Faktora”, ostaje da vidimo već u nedelju od 21h na Prvoj. Da podsetimo, od ove nedelje očekuju nas dve emisije koje će se emitovati uživo. Osmoro kadidata nastupiće u nedelju, 24. maja u 21 sat, dok ćemo preostalih sedmoro gledati na programu Prve u ponedeljak, 25. maja u isto vreme. U obe večeri, napustiće nas po jedan takmičar!loading...