U seriji Tolgahan tumači lik temperamentnog i impulsivnog Jigita Kozana, kome se život menja kada upozna tvrdoglavu Nur. Ona će preokrenuti život na njegovom ranču, a kako će se razvijati njihov odnos, saznaćete od ponedeljka 19. novembra svakog dana u 20 časova, subotom od 19.30 časova.

View this post on Instagram

A post shared by Tolgahan Sayışman (@tsayisman) on

Ovog tridesetsedmogodišnjeg glumca i modela domaća publika već je upoznala u seriji “Polje lala” koja se emitovala na TV Pink. Tolgahanu je u ovom ostvarenju direktna partnerka bila naša popularna pevačica Emina Jahović, što je bila njena prva uloga u turskim serijama.

Tolgahan je rođen u Istanbulu gde je završio srednju školu, a kasnije i Univerzitet Doguš, fakutet za poslovnu administraciju. Prvo je počeo da se bavi modelingom – 2002. godine osvojio je drugo mesto na izboru za najboljeg modela Turske. Dve godine kasnije pobeđuje na izboru “Manhunt of Turkey”, da bi 2005. godine osvojio i titulu najlepšeg muškarca na “Manhunt International”, svetskom izboru u Južnoj Koreji.

View this post on Instagram

Haziriz … “Bir Umut Yeter” bu aksam @kanald ‘de başlıyor…

A post shared by Tolgahan Sayışman (@tsayisman) on

Međutim, 2006. godine počinje da se bavi glumom i odmah dobija glavne uloge. Veliku populanost stekao je upravo nakon serije “Polje lala”, a i danas je jedan od najtraženijih glumaca.

S obzirom na njegov izgled i popularnost, turske medije je posebno zanimao njegov privatni život, a zanimljivo je da su sve Tolgahanove devojke za koje je javnost znala, bile glumice.

View this post on Instagram

A post shared by Tolgahan Sayışman (@tsayisman) on

Tolgahan je bio u vezi sa glumicama Berak Tuzuntač, Merve Bolugur, Serenaj Sarikaja i Selen Sojder, koju je upoznao upravo na snimanju serije “Polje lala”.

Od 2015. godine, Tolgahan je u vezi sa albanskom manekenkom Almedom Abazi, sa kojom je dobio sina, a par se prošle godine venčao.loading...