GLEDAOCI OSTALI U ŠOKU: Voditeljka pala u nesvest u sred programa UŽIVO (VIDEO)

Meteorološkinja televizije u Los Anđelesu Alisa Karlson Švarc iznenada se onesvestila u prenosu uživo i koleginice su morale da prekinu segment emisije kada se Alisa naslonila glavom na pult, a onda pala iza njega.

printscreen

Nije sigurno zbog čega se onesvestila, ali slično joj se desilo 2014. godine, kada je povraćala dok je emisija išla uživo, a dijagnostikovano joj je „curenje“ srčanog ventila.

Alisa je pokušala da ostane mirna i predupredi nesvesticu, ali je ona bila brža. Ona se polako savijala dok joj glava nije došla do stola za kojim je stajala. Njene koleginice to nisu primetile istog momenta, piše Njujork post.

Jutarnji program se nije vratio u segment uživo.

Švarc je kasnije na Fejsbuku objavila da će da bude u redu i zahvalila prijataljima i gledaocima na željama za oporavak.

Želim da se zahvalim Alisinim saradnicima koji su odmah reagovali da joj pomognu i pozvali Hitnu pomoć. Alisa se trenutno nalazi u bolnici. Nadamo se da ćemo uskoro da imamo više informacija. U međuvremenu, ona je u našim mislima i molimo se da joj uskoro bude bolje“, rekao je potpredsednik CBS-a.