GLUMICA OTKRILA TAJNU IZ DETINJSTVA: “Samozadovoljavanju me učila baka, želela je da shvatim važnost ženskog orgazma”

Džejda Pinket Smit
Beta

U autorskoj TV emisiji "Red Table Talks", glumica Džejda Pinket Smit priznala je publici da se odmalena samozadovoljavala. Ovih dana je iznela dosta progresivnih stavova i detalja iz svog života, a poslednji u nizu otkriva da je umela i po pet puta na dan da doživi orgazam.

 

Četrdesetšestogodišnja glumica je eksplicitno rekla da je počela da upoznaje svoje telo kada je imala svega devet godina.

Zanimale su je erogene zone i već tada je bila svesna svoje seksualnosti. Ona je rekla i da je sigurno imala bolje i pozitivnije iskustvo upoznavanja seksa od njene majke.

– Moja baka me učila samozadovoljavanju, ona je želela da na vreme shvatim šta je to fizičko zadovoljstvo. Nije želela da padnem u ruke nekom muškarcu koji će me zbog svoje lenjosti zapostaviti i ubediti da ženski orgazam nije važan. Jako sam joj zahvalna – rekla je supruga glumca Vila Smita.

Džejda kaže da je kao mlada upoznala i višestruke orgazme, ali da ih je u početku doživljavala samo kad je masturbirala.

– Bila sam u fazi eksperimentisanja. Sa ove tačke gledišta mislim i da sam imala u tom trenutku neku vrstu zavisnosti. I onda sam samo presekla jednog dana. Rekla sam sebi – dosta je, imaš po pet orgazama dnevno – iskreno je pričala o svojoj najranijoj seksualnosti holivudska glumica.