Glumica preti smrću sopstvenim roditeljima! (VIDEO)

'Nije da ću to ikada uraditi, ali zovem mamu i pretim joj da ću je ubiti i da ću joj prerezati vene, da ću joj spaliti kuću i slične stvari. Oni kontrolišu moj novac i zato trenutno nemam baš puno para' govori Amanda u nastavku.

Nekadašnja tinejdžerska zvijezda, Amanda Bajns, koja se sa 17 godina proslavila ulogom Dafne Rejnolds u filmu ‘Sve što devojka može poželeti’, je već dugo pod lupom javnosti zbog svog bizarnog ponašanja.

Najnoviji skandal povezan s 28-godišnjom glumicom je audio snimak koji je objavio TMZ i u kojoj Amanda preti da će ubiti svoje roditelje Rika i Lin.

Snimak su portalu navodno ustupili članovi Amandine porodice kako bi podstakli medicinske stručnjake da joj pomognu.

– Da je tvoj tata moj tata, onda bi razumela zašto bih mu najradije prerezala vene. Još nisam odlučila kako ga želim ubiti. On je bukvalno najgora osoba. Ništa mi ne bi pričinjavalo veće zadovoljstvo nego da mu prerežem vrat. To je ono što bih učinila – kaže Bajns na snimku.

– Nije da ću to ikada uraditi, ali zovem mamu i pretim joj da ću je ubiti i da ću joj prerezati vene, da ću joj spaliti kuću i slične stvari. Oni kontrolišu moj novac i zato trenutno nemam baš puno para – govori Amanda u nastavku.

 loading...