Glumica za dan zaradila MILION DOLARA! Sve što je bilo potrebno bile su – GOLIŠAVE FOTKE (FOTO)

Nekadašnja Diznijeva zvezda, američka glumica, reditelj i pevačica Bela Torn (22) oborila je rekord na jednoj platformi namenjenoj za odrasle.

printscreen/youtube.com/Bella Thorne

Naime, Bela je otvorila profil na sada sve popularnijem “OnlyFans-u”, gde plasira svoje provokativne fotografije svojim pratiocima, koji za to moraju da plate.

Glumica je za samo 24 sata od otvaranja svog profila zaradila više od milion dolara, što je za sada rekord.

Da bi se pretplatili na njen nalog korisnici ove platforme moraju da izdvoje 20 dolara mesečno.

Najavila je i da će platformu koristiti za humanitarne akcije, ali i u stvaranju svog novog filma na kojem radi u saradnji sa Šonom Bajkerom.

– To je nešto što trenutno istražujemo. Koje su prednosti i mane te platforme? Šta takve platforme čine korisnicima i kakva je veza između stvarnog života i života na OnlyFans-u? Koliko vam može promeniti život na gore ili bolje? Koliko ste daleko spremni da idete? – objasnila je Bela svoje namere.

View this post on Instagram

Which one?

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Šta je OnlyFans?

OnlyFans je platforma koja će vam pomoći da unovčite sebe. Za nju vam je potrebna samo jedna stvar – web kamera.

Platforma je ispočetka bila fenomenalna stvar za cam-devojke i seksualne radnice koje bi se snimale i zainteresovanima naplaćivale gledanje.

Međutim, OnlyFans je već neko vreme platforma za tvorce raznoraznog sadržaja, a koriste je kako bi privukli fanove i naplatili im bilo koju verziju sebe.