GLUMICA ZAVRŠILA U BOLNICI: Onesvestila se tokom seksa, a evo šta je bilo u pitanju (VIDEO)

I danas ima traume.

Bolnica
Pixabay.com

Poznata američka glumica i voditeljka Keli Ripa u svojoj autobiografiji „Live Wire: Long-Winded Short Stories“ otkrila je detalje svog sekusalnog života.

Naime, Keli se jednom prilikom tokom seksa onesvestila, a sledeće čega se seća jeste da se probudila u bolnici.

„Pogled mi je šarao s monitora, na kojem su prikazani moji jajnici, i supruga koji me gledao, srećan što je ipak sve donekle u redu“, napisala je.

Kako piše „Little Things“, problem su napravile dve ciste na jajnicima, ali od tada ima traume posle svakog vođenja ljubavi.

Seks mi i danas ponekad ume biti traumatičan. Mark ne mora brinuti ni o čemu, on nakon seksa može gledati film, ispijati sok i jesti grickalice, a ja znam ležati na leđima i razmišljati kada će mi ove dve ciste puknuti i hoću li opet morati u bolnicu“, otkrila je.

Keli nije želela da ovo zvuči patetično, te je sve nasmejala izjavom da joj je najstrašnije u celoj sitaciji bilo što ju je suprug obukao kao „jeftinu prostitku“.

„Pogledala sam se i videla da nosim bodi u stilu osamdesetih, preširoke pantalone i Manolo Blanik ‘j..i me’ štikle. Obukao me kao jeftinu prostitutku. S druge strane, možda je to bio najbolji kostim koji sam mogla nositi dok sam bila rastegnuta na ginekološkom stolu. Mislima sam da sanjam, nisam verovala da mi se događa nešto ovako bizarno, mislila sam da imam noćnu moru“, duhovita je bila glumica.

Suprug Mark podržava iznošenje detalja o njihovom seksualnom životu.

„Mislim da mi dopušta deljenje tih intimnih trenutaka jer ga to iskreno zabavlja. Uostalom, mislim da ne bismo bili toliko dugo zajedno da me ne smatra zabavnom“, zaključila je Keli, prenosi „Jutarnji.hr“.