Glumici se ne sviđa Konstraktina pesma: “Podilazi me jeza kada to slušam”

Glumica Eva Ras nije imala lepe reči za pobednicu festivala "Pesma za Evroviziju '22", Konstraktu, koja će sa pesmom "In corpore sano" ove godine predstavljati Srbiju na Evroviziji.

Foto: screenshot/youtube.com/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Eva Ras je gostujući na televiziji izjavila da je stih “umetnica mora biti zdrava” doživela kao uvredu.

– Ja ne znam šta je njih inspirisalo na to, ali mene je jeza podilazila kad sam to slušala, a kad sam te latinske rečenice na Guglu prevela onda sam bila potpuno šokirana. Ta rečenica da umetnica mora biti zdrava je direktno bila uvreda protiv mene – tvrdila je glumica u emisiji “Grand magazin”.

Eva Ras je zatim navela da se ona dve decenije leči od raka i da joj se zbog toga ne dopadaju pomenuti stihovi.

– Sad mi je nedavno izašao novi roman, znači ja po njoj nisam umetnica, zato što me 20 godina leče od raka – rekla je glumica u pomenutoj emisiji.

Konstrakta je na javnoj sceni od 2007. godine, od kako je nastala grupa “Zemlja gruva”, čiji je bila član. Malo ko zna da je pevačica Ana Đurić završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece – devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

U braku je sa Milanom Đurićem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, baš kao i Konstrakta, završio Arhitektonski fakultet.

Na takmičenju “Beovizija 2022” , Konstrakta je pre nastupa u polufinalu bila autsajder, ali je tada uspela da “kupi” naklonost publike i na kraju u finalu pobedi favorite među kojima su bili Sara Jo, Angelina, Zorja Pajić i Aca Lukas.