GODINAMA SE MUČILA SA MASNOM KOSOM: Onda je rešila da je ne pere godinu dana, i izgleda ovako

Kejli kosa
Instagram.com/kayleighconners

Onda je naišla na jednu alternativnu metodu i rešila da je isproba - danas već godinu dana nije prala kosu hemijskim preparatima, a kaže da joj je kosa bujnija i zdravija nego ikada ranije.

Kejli Konvej iz Velike Britanije godinama se borila sa masnom kosom i pokušavala sve moguće načine da uz pomoć silnih preparata reši taj problem. 

Onda je naišla na jednu alternativnu metodu i rešila da je isproba – danas već godinu dana nije prala kosu hemijskim preparatima, a kaže da joj je kosa bujnija i zdravija nego ikada ranije.

Shampoo-free for 10 months now, daaaamn I'm getting hairy ?? #nopoo

A photo posted by Kayleigh Conway (@kayleighconners) on

Za pranje kose koristila je mnoge alternativne metode – jaja, sodu bikarbonu, sirće, glinu, kukuruzno brašno, a kaže da joj sirće i glina najviše odgovaraju.

– Sada konačno imam predstavu kakva je zaista moja kosa. Sjajnija je i gušća nego ikada ranije, a sada kada sam se rešila svih silikona, mogu da je oblikujem kako god želim – napisala je Kejli na društvenim mrežama, ali je upozorila i sve znatiželjne da je za ovaj proces najbitnije strpljenje, jer kosi treba malo više vremena da izbaci sve toksine iz preparata iz sebe, pa prvih par meseci kosa izgleda prilično loše.