GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA: Elizabet Harli u 54. godini pokazala svoje telo u bikiniju koje je za SVAKO DIVLJENJE

Ova žena je dokaz da su godine samo broj na papiru. Elizabet Harli, model, glumica i dizajner kupaćih kostima, ima 54 godine, ali ne i izgled kojim to može da potvrdi.

printscreen

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je u božanstvenom bikiniju. Pažnju fanova privukao je njen savršen izgled i izvajano telo.

– Vau, godine su samo broj kada pogledate ovako nešto! Izgledaš odlično – komentar je jednog od pratilaca.

Elizabet je za Womenshealthmag otkrila da je njena ishrana strogo kontrolisana.

View this post on Instagram

Kashmir Blue Bikini ??? #elizabethhurleybeach #specialoffer #thisweekonly

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Eksperimentisala je sa popularnom dijetom koja se zasniva na krvnoj grupi, a odnedavno je počela da svakog jutra jede grčki jogurt, bananu i malo meda uz čašu tople vode sa malo jabukovog sirćeta.

Za ručak jede supu od povrća, a za večeru jede povrće sa parčetom grilovane piletine. Ona je dokaz da je jednostavna dijeta veoma uspešna. Uz sve to, ona svakog dana pomalo vežba.

Ne izležavam se mnogo. Volim da trčim i ne osećam potrebu i želju da budem mršava već samo da budem fit – izjavila je lepotica.

Priznala je da radi čučnjeve dok ujutru pere zube i ponavlja postupak uveče. Što se tiče kardio vežbi ona ide u duge šetnje sa svojim ljubimcima, labradorom Hektorom i koker španijelom Mijom. Pri tom, ona hoda brzo ne bi li joj se puls ubrzao, ali ne preteruje.