GODINE SU SAMO BROJ: Hale Beri u 54. izgleda lepše nego ikad! (FOTO)

Hale Beri, jedna od najlepših žena Holivuda, juče je proslavila 54. rođendan i tom prilikom putem Instagrama poslala važnu poruku.

instagram.com/halleberry

Pored toga što važi za jednu od najzgodnijih i najlepših holivudskih zvezda, Hale je 2001. godine bila prva žena afroameričkog porekla koja je osvojila Oskara za glavnu žensku ulogu. Nagrađena je za rad na filmu “Monster’s Ball”, a nakon tog uspeha snimila je i druga brojna ostvarenja koji su joj doneli dodatnu popularnost.

Jedna od karakteristika koje je izdvajaju od većine ostalih koleginica jeste činjenica da nije imala nikakve hirurške zahvate kako bi održala mladalački izgled. Hale je juče napunila 54 godine i tom prilikom pokazala da sa godinama izgleda sve bolje.

Glumica je objavila svoju fotografiju na kojoj vozi skejt, a u prvom planu su njene savršeno oblikovane noge i zadnjica.

– 54… Život je sve bolji i bolji – napisala je ona, a usledile su brojne pohvale njenih glumačkih koleginica, među kojima su bile Riz Viterspun i Keri Vošington.

View this post on Instagram

54….life just gets better and better! 🌈✨

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Hale već neko vreme na svom Instagram profilu promoviše zdrav život i redovno vežbanje. Verovatno je kombinacija pravilne ishrane i fizičke aktivnosti doprinela njenom mladalačkom izgledu na polovini pete decenije života, ali sigurno i da dobri geni nisu odmogli.

Njena ljubav prema fitnesu je očigledna i ona neretko objavljuje fotografije na kojima se vidi kako predano vežba. Pogledajte samo neke od njih:

View this post on Instagram

Happy Saturday, everyone! After taking a day of rest, remembrance and celebration for #Juneteenth, @womenshealthmag and I will be resuming our fitness takeover today instead ♥️⁣ ⁣ People like to hate on #ResistanceBands, but let me tell you something: I use them in just about all of my workouts—especially the ones I do at home—and they’ve helped me gain serious strength and see visible changes in my body! Don’t believe me? @peterleethomas and I created an “Upper Body Trinity” #workout just for you with our @respin resistance bands. Watch it today on @womenshealthmag, try it out and see if you don’t feel the difference 🔥🔥🔥 – Happy Weekend!! (outfit by @newyorkpilates)

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on