GOSPODA FATALNI: Šest tipova muškaraca na koje žene odmah padaju

Dame, ako ste naišli na ovakve muškarce, sigurno ste "otkačile" za njima!

muškarac
pixabay

Na ovakve tipove žene ne ostaju imune.

1. Gospodin “Samouvereni”

On je toliko siguran u sebe da vas to ponekad i plaši. Ali ta doza misterije je upravo ono što je privlačno. Ništa ne privlači žene više od muškarca koji se u svojoj koži oseća savršeno.

Zašto je toliko neodoljiv: Niko ne voli “šmokljane” koji su stidljivi i one koji spuštaju glavu pred ženama.

2. Gospodin “Umetnik”

Spontani su i žive za trenutak. Obično će iskoristiti svoju kreativnost kako bi oborili ženu s nogu. Otpevaće joj pesmu, ili joj napisati istu, naslikaće je… Jednom rečju, učiniće da se žena oseća posebnom.

Zašto je toliko neodoljiv: Upravo zato što vas predstavlja kao centar sveta.

3. Gospodin “Egzotični”

Dolazi iz egzotičnih krajeva i ima presladak akcenat koji zvuči toliko seksi da mu prosto ne možete reći ne. Šarmantni su i neodoljivi.

Zašto je toliko neodoljiv: Daleke zemlje, drugačija kultura i običaji privlače radoznale žene željne istraživanja. Uz njega ćete iskusiti ono o čemu ste oduvek maštale.

4. Gospodin “Pažljivi”

Otvara vam vrata od automobila, izmiče stolicu da biste sele, plaća račune u restoranima… On i te kako ume sa ženama. Osetljiv je i veoma pažljiv prema ženskim osećanjima. San snova, zar ne?

Zašto je toliko neodoljiv: Jednom kada se žena “opeče” u vezi sa lošim muškarcem, prvi kome će pustiti da joj se približi jeste upravo “Pažljivko”.

5. Beznadežno romantičan tip

Veruje u romansu, konstantno vam donosi cveće, čokolade, pali sveće za vreme večere… Češće vas zove da vam stavi do znanja kako ste mu u mislima.

Zašto je toliko neodoljiv: Nije teško pogoditi – romantika je ono što fali u većini veza. A romantičan tip je prava retkost.

6. Avanturista

Slobodnog duha, vesele prirode, pomalo dečačkog ponašanja i izgleda. Jednom rečju – slatkiš iz komšiluka. Avanturista u svakom pogledu, a to je siguran pokazatelj da vas u svakom momentu na svim poljima čeka luda vožnja puna nepredvidljivih ishoda.

Zašto je toliko neodoljiv: Svaka žena ima u sebi zrnce bunta, samo joj je potreban neko ko će je razbuditi i vinuti u visine. Neko sličan njoj, kako bi uživala u svim avanturama za kojima je žudela.loading...