GRADE MEDIJSKU IMPERIJU: Jovana i Željko kupuju TANJUG?

Privatna kompanija "Minakord", koja je u vlasništvu pop zvezde, njegove supruge Jovane Joksimović i Manje Grčić postaće navodno manjinski vlasnik čuvene medijske kuće stare čak 77 godina!

printscreen

Željko i Jovana Joksimović grade medijsku imperiju!

Pevač i voditeljka su posle otvaranja kablovske televizije K1 navodno su rešili da kupe i novinsku agenciju Tanjug!

Joksimovići su definitivno odlučili da postanu moćni ljudi u medijima! Pored toga što su pokrenuli kablovske kanale, među kojima je najpoznatiji K1, Jovana i Željko žele i da naprave jednu modernu novinsku agenciju! Da ne bi kretali od nule, odlučili su da sa prijateljicom Manjom kupe deo Tanjuga. Namera im je da iskoriste jedan od najpoznatijih brendova u Srbiji i modernizuju ga po ugledu na svetske agencije – otkriva izvor blizak pevaču. Prema njegovim rečima, poznati supružnici ne planiraju nikakve kadrovske promene u agenciji.

Zaposleni u Tanjugu su zadovoljni što dobijaju nove poslodavce! Svi će zadržati svoja radna mesta, a uz to će dobiti nove kolege, pa će im i posao biti lakši. Joksimović se u svemu ovome dosta oslanja na Jovanu, koja je posle otkaza na Prvoj prešla na K1 da vodi jutarnji program. Ceo ovaj plan bi trebalo da se finalizira posle Nove godine – priča sagovornik.

Voditeljka Jovana Joksimović kaže da se na K1 ne ponaša kao šef zaposlenima, jer ne stiže od obaveza:

Ja sam gazdarica koja ima mnogo posla. Previše moram da radim, pa nemam vremena da budem glavna – izjavila je Joksimovićeva.

Joksimović je nedavno objasnio zbog čega je naprasno rešio da se posveti medijima.

Znate kako je rekao Vinston Čerčil: “Ko se sam ne menja, nije u stanju ni da menja svet.” Došao sam u ovom trenutku života i karijere do momenta kada mi je potreban skok u novu dimenziju. Želim da izgradim nešto što će da ostavi trag, i to u sferi sa kojom sam godinama u odnosu, ali nikad nisam imao uticaj na nju – ispričao je pevač.