GRAND PREGOVARA SA RTS-OM? Pogodite koga će Saša Popović poslati na EVROVIZIJU!

Evrovizija
Printscreen

Direktor "Granda" Saša Popović pregovara sa RTS-om da pošalje pevačicu Jelenu Karleušu na Evrosong.

 

Muzički mag Saša Popović spreman je da odreši kesu kako bi članica žirija “Zvezda Granda” okupila tim stručnjaka koji će napraviti pesmu, spot i pripremiti njen nastup ukoliko prethodno uspe da postigne dogovor sa Javnim servisom.

Popović čvrsto veruje da bi Jelena Karleuša drastično povećala šanse Srbiji da trijumfuje naredne godine u Lisabonu, gde će biti održan 63. po redu Evrosong.

Saša veruje da ima recept za pobedu na ovom takmičenju, a to su: pesma koja lako ulazi u uši, dobra riba koja je pritom skandal-majstor i eksplozivan nastup. Sve to ima u Karleuši! Ozbiljno je razgovarao sa Karleušom o tome i predložio joj da finansira njen odlazak na Evrosong. Ona želi, ali samo pod jednim uslovom: da sama izabere pesmu i osmisli nastup jer ne želi da se blamira. Popović je pristao na to i rekao da će iskeširati autore numere, stiliste, kostimografe, plesače, led ekrane, pirotehniku, lokacije za snimanje spota, sve što bude tražila – priča izvor “Informera”.

On dodaje da je najveći problem RTS koji bi trebalo da pristane na njihove uslove.

Popović trenutno pregovara sa Javnim servisom. Obećao im je da će snositi sve finansijske troškove odlaska srpskog predstavnika na Evrosong, kao i da je spreman da plati kotizaciju. Naznačio im je i da mogu da očekuju i besplatne reklame kroz Grandove emisije, “Zvezde Granda” su veoma popularne u dijaspori, što bi moglo da donese i veliki broj glasova – ističe izvor.