GREŠKE KOJE LJUBAV KVARE: Četiri stvari o vezi koje NIKAKO ne bi trebalo da objavljujete na internetu

ljubav i društvene mreže
dnevno.rs/kolaž

Kako biste očuvali skladne odnose u ljubavnoj vezi, savetujemo vam da sledeće stvari nikada ne radite.

 

Neke stvari moraju da ostanu skrivene od očiju javnosti. Ne treba baš svi da znaju kako ste se upravo posvađali sa partnerom i da je raskid na pomolu.

Vaši prijatelji na Facebook-u nisi osuđeni na to da danima čitaju/slušaju žalopojke koje “kačite”, jer ste doživeli emotivni slom. Jednostavno, informacije iz vašeg ljubavnog odnosa ne treba deliti na društvenim mrežama. Jer, upravo taj postupak može biti “ona kap koja je prelila čašu” i okidač za raskid.

Zato, vodite računa šta “šerujete” na društvenim mrežama.

A, kako biste očuvali skladne odnose u ljubavnoj vezi, savetujemo vam da sledeće stvari nikada ne radite:

VREĐATE PARTNERA

Kada su besni i nervozni, parovi često iskazuju svoje nezadovoljstvo i ljutnju na društvenim mrežama. Osuđujući status, pesma sa porukom ili negativan komentar će (možda) predstavljati trenutno olakšanje, ali budite sigurni da ovo nije dobra stvar. Osim što narušavate sliku o sebi, u slučaju da se pomirite, vaši bliski prijatelji će znati zbog čega ste se svađali, i vezaće negativne emocije za vašeg partnera.

SELFI FOTOGRAFIJE

Da li znate za izreku da ne bi trebalo da se hvalite sa kim ste se ljubili? Ako je uzmemo u obzir, onda ne bi trebalo ni da se ljubimo u javnosti. Upravo zbog toga su zajednički selfiji na kojima se ljubite sa partnerom potpuno neprimereni. Imajte u vidu da nešto treba da ostane privatnost.

LIČNE STVARI O PARTNERU

Šta voli/ne voli, njegov blam ili neuspeh bi trebalo da budu na listi zabranjenih stvari za objavljivanje na društvenim mrežama. Ako bi vam nešto slučajno izletelo pred ljudima uživo, to bi bilo neprijatno iskustvo. Ali, ako biste to isto napisali na internetu – šteta je još veća!

VEST DA STE RASKINULI
Obaveštenje u vidu oštrog statusa, fotografije ili tužne pesme (sa opisom) u kome jasno svima dajete do znanja da ste raskinuli sa partnerom – nikako nije dobra ideja! Osim što ćete biti tema sočnih tračeva, ovim možete definitivno zapečatiti tačku u vašem odnosu.