LEPOTAN I ZVER: Bio je depresivni debeljko, a onda je postao PRAVI DIZNI PRINC i žene su odlepile (FOTO)

mrša
apolecia/imgur

Izgubio je 31 kilogram i od prosečnog debeljka pretvorio se u san snova žena.

 

Džefri Kendal (26) je prošlog meseca na Redditu pokazao rezultate svoje transformacije, a rezultat je ostavio bez teksta sve.

Ozbiljno, ovo je epski isklesana vilica – uputio mu je kompliment jedan forumaš.

Naravno, kosa je ipak bila u prvom planu. Zbog nje je dobio gomilu komplimenata. A utisak ljudi je da je sada pljunuti Zver iz Diznijevog crtaća “Lepotica i zver”, i to, naravno, nakon transformacije.

Međutim, dok se Zver transformisala u jednom danu, za Džefrija je to bio višegodišnji proces. Dok je 2015. godine živeo u Konektikatu gde je pomagao mami koja je doživela povredu mozga, istovremeno se borio sa depresijom i problemima sa samopouzdanjem.

Promena je usledila kada mu je prijatelj, u sličnom duševnom stanju, predložio da krenu u teretanu. Uskoro su počeli da tamo idu svakodnevno, a sam Džefri je pride noću radio i jogu i još i išao u duge šetnje ujutro.

  

Onda je na Jutjubu pronašao još vežbi koje je dodao svojoj dnevnoj rutini.

Ipak, najveća promena desila se na planu ishrane – redovno je pio alkohol, a sada se toga odrekao. Pored toga, kako je otkrio na Redditu, pomerio je večeru za kasnije sate kako bi izbegao da mu se kasno nešto gricka.

Verujte mi, mnogo je lakše prosto ne pojesti čokoladu nego trčati kilometrima zbog nje – kaže Džefri.

Posle dve godine ovakvog režima, uspeo je da skine 31 kilogram.

Izgubio sam mnogo težine, mnogo tuge i malo brade – naposao je na Redditu. A dobio je, kaže, potpuno novi smisao života i pogled na isti.loading...