GUŠILA SE U SUZAMA: Luna otvorila dušu, pa OTKRILA šta se sve dogodilo nakon što je izašla iz Zadruge! (VIDEO)

Luna i dalje pati za svojim bivšim Slobom Radanovićem. Ona je jecala u dvorištu Imaginarijuma dok se prisećala lepih trenutaka sa svojim dragim, suze nije mogla da zaustavi.

printscreen/yt

Đoganijevu najviše boli što Sloba po izlasku iz rijalitija nije stao u njenu odbranu, nije reč rekao da je zaštiti, a bili su deset meseci zajedno. Ona ističe da je sebi uništila život da bi bila sa njim, a ne da bi sebi napravila karijeru:

“Ja znam da sam napravila sr*nje, ali napravila sam ga za sebe i svoju porodicu. Možeš da me vređaš i sve, ali toliko daleko da ide. Sve su mi upropastli, mene neko angažuje da radim, oni pljuju, vređaju, zovu, prete. I oni meni otkažu.”

Nataša je razumela da je to prava ljubav, i nije joj jasno zašto je tako prošla, pa je Luna nastavila:

“Sloba zna kroz šta sam prolazila napolju, nije me zaštitio ni jednog jedinog trenutka. Da sam ljubavnica, da sam ovakva, da sam onakva… On je sve potvrdio time što je ćutao, ni jednu jedinu izjavu nije dao da me zaštiti”.

Blogerki je najteže palo što je bila kod Slobinih roditelja u Zrenjaninu:

“Ja sam otišla u Zrenjanin, znaš ti koliko je meni bilo teško, da ispoštujem te ljude koji su tu bili za nas, koji su meni poslali tortu. Sela sam u auto, otišla tamo, htela sam da umrem, jer sam bila tamo gde se on rodio”.

Luna je onda došla u Rajski vrt i nastavila da se žali drvetu:

“Ja sam opet došla ovde da se mučim i da se svađam, jer sam sebe ukaljala za ceo život, jer sam bila sa oženjenim muškarcem. On me je navodno voleo devet meseci, a onda je 21. juna prestao da me voli! Kako je to moguće?!”

“Imala sam probleme i u porodici zbog toga, osećam se krivom i osećam dužnost prema svojoj porodici da ispravim to, jer su i oni imali problema da nađu posao zbog mene. Meni su stričevi i tetke okrenuli leđa, stide se mene”, nastavila je Luna sva u suzama.loading...