Upravo na Vračar Rocks festivalu legendarni bend Heller je pre tačno godinu dana održao svoj povratnički koncert. Začetnici speed/thrash metala na našim prostorima ponovo su se aktivirali nakon 20 godina pauze!

Budući da je Centar za kulturu Božidarac mesto na kojem je bend sredinom ’80-tih godina održao jedan od prvih nastupa u karijeri, da su se u kultnoj vračarskoj sali zvanično i vratili na scenu dve decenije kasnije, članovi Hellera su odlučili da održavaju tradiciju i d​​a svoj veliki beogradski koncert održe ponovo na istom mestu.
Heller će na Vračar Rocks festivalu nastupiti u petak, 30. januara, zaj​​edno sa specijalnim gostima – grup​am​a​ Prisoner​ i Sink​!
,,Pored pesama sa LP-a objavljenog davne 1989. godine i pesama koje se nisu našle na zvaničnim izdanjima, za predstojeći koncert na Vračar Rocks festivalu spremili smo i tri nove pesme i još neka iznenađenja… U Božidarcu je uvek bila odlična atmosfera, puna pozitivne energije! Dođite u što većem broju, da pokažemo da nas ima!” najavljuje Atila, frontmen Helera, koncert na Vračar Rocks festivalu.

Ulaznice za nastup Hellera i grupe Prisoner dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 500 dinara.loading...