HIMNA ZA SVE ŽENE SVETA: Zemlja gruva predstavlja novi singl – PLODNI DANI (VIDEO)

Zemlja Gruva
Promo

Plodni dani su novi singl sa aktuelnog albuma Zemlje gruva, koji nosi naslov "Šta stvarno želiš"!

 

– Oduvek me je fascinirala moć hormona i to koliko hormoni uređuju naše živote. “Plodni dani” se bave ženskim hormonima, i osećanjima kroz koja žena prolazi, od stvaranja želje za privlačenjem do nadmoćne pozicije ženke u plodnim danima – kaže Konstrakta, pevačica Zemlje gruva.

Pesmu potpisuju Konstrakta, Milovan Bošković i Vojin Ristivojević, svira je Zemlja gruva. U spotu ćemo videti Zemlju gruva, u njihovom kako kažu 2.0. izdanju, sa novim imidžom kojim ove godine obeležavaju 10 godina prisustva na sceni.

Poseban događaj u spotu čini 5 trudničkih stomaka! Pevačici Zemlje gruva, Zoe Kidi, koja ovih dana očekuje ćerku, u spotu su se pridružile još 4 trudnice  – Iva, Aleksandra, Venecuelanka Marianne i glumica Miljana Gavrilović.

Zemlja gruva  na ovom videu prvi put sarađuje sa sa iskusnim Stašom Tomićem, koji je publici poznat po zapaženim video radovima za bendove Artan Lili, Repetitor, Kandžija i gole žene, , Lollobridgida,  Sopot i mnogi drugi.

Takođe, ovo je prvi video Zemlje gruva u kome se pojavljuju plesači. Koreograf je Nebojša Gromilić, koji u spotu učestvuje zajedno sa kolegama iz pozorišta na Terazijama.loading...