HIT KOMENTARI VENDI O LUKASU I KONSTRAKTI: “Da se on sam opere i da podvije rep i da se sam ne pojavljuje tamo gde mu nije mesto”

Vesna Vukelić dala pravoslavno-duhovnu analizu događaja oko Izbora za pesmu Evrovizije.

Youtube Printscreen/Grand Magazin Tv Grand

Pevačica Vesna Vukelić Vendi urnisala je komentarima Acu Lukasa, nakon njegove žestoke reakcije na pobednicu izbora pesme za Evroviziju Konstraktu.

Retrogradno sam sve osmotrila i mislim da je blaga reč da sam fascinirana. Ona je zaista zaokružena celina. To je jedna poruka sa neba, ta higijena je jedna duhovna i duševna higijena. Poruka je pogledajte sve ono što je prljave, recimo Acu Lukasa kome ne treba maska da bi tu RTS uštedeo, on već prirodno ima masku. E ona kao da je sve to prljavo oprala i da ga je okačila tamo negde da se suši – istakala je Vendi.

Ona je istakla da je iznenađena da se tako jednostavan performans mora da izvede samo neko ko je prosvećen.

Vidi se kakvim je životom živela. Dok je davala intervjue vidi se da je jedan veoma ozbiljan igrač – kaže Vesna Vukelić Vendi.

Pevačica je uputila i žestoke reči kritike na račun svog kolege Aleksandra Vuksanovića, koji se nije baš proslavio na izboru za pesmu Evrovizije 2022. godine.

On je neko ko sebe uzdiže, sva prljavština i sav otpad kojim se on služio tokom godina ostao je na njemu i umesto da se opere u onom lavoru, da se on sam opere i da podvije rep i da se sam ne pojavljuje tamo gde mu nije mesto. Njegovi postupci govore koliko čovek ima zamračenu svest i koliko ne zna ni gde mu je vreme i mesto – kaže Vendi i dodaje:

On je pun jeftinih poštapalica, pa kad ne zna šta da odgovori, on se osloni na njih. On sada kao jedan prepoznatljiv golub-prevrtač, od čega nema ništa gore, sve što izbaci, on brzo poliže. Tako se negativno izjasnio i za Saru Jo, pa je to brzo pokupio – kaže Vendi.

Svog estradnog kolegu nazvala je golubom-prevrtačem, koji izgleda kao da se 40 godina nije duhovno okupao.

Aca Lukas, kao jedan takav golub-prevrtač, treba da se pojavi sledeće godine na izbora pesme za Evroviziju i da otpeva pesmu svog kolege Saše Matića “Neke ptice nikad ne polete”. On takve stvari radi, jer je duhovno i duševno prljav. Čovek vredi onoliko koliko može nekome da kaže istinu u lice, a on to ne zna. On ne zna šta je istina. On mora da ide na jedno duhovno čišćenje, on je jedan zapečen čovek i izgleda kao da se nije okupao 40 godina duhovno. Nakupio se sveg mogućeg smrada i otpadije. Njemu se oči više ne vide, on čovek ne zna šta priča – kaže Vendi.

Međutim, i pored oštrih reči, pevačica je istakla i da se brine šta će sa njegovom dušom biti nakon što napusti ovaj svet.

On je zaista duboka tama, i ono što me brine, čovek posle smrti treba da se zapita da li mu se smeši pakao ili raj, a njemu se zaista smeši pakao – kaže Vendi.

Kako će čuveni folker reagovati na ovako oštru kritiku poznate pevačice, ostaje nam da vidimo, ali nije isključeno da će buknuti i novi rat na estradi, budući da se Lukas u više navrata javno svađao sa mnogim kolegama sa estrade.