HIT PREOKRET NA SUĐENJU DŽONI DEPA I AMBER HERD: Ispostavilo se da je advokatica glumice zapravo…

Holivudsko suđenje decenije se komentariše i analizira i na društvenim mrežama, a sada je isplivao snimak koji je mnoge šokirao.

printscreen

Glumac Džoni Dep optužio je nedavno bivšu suprugu Amber Herd za, kako on tvrdi, lažne navode o zlostavljanju.

Na svakom ročištu u javnost ispiliva mnoštvo novih detalja iz odnosa bivših supružnika.

Međutim, na društvenim mrežama je spor između Džonija i Amber najčešće predmet šale, pa se tako konstantno objavljuju komični videi sa suđenja.

Advokatski tim Amber Herd trpi veliki pritisak, jer im se mnogi na TikToku podsmevaju, a jedan video snimak privukao je najviše pažnje.

Naime, obožavatelji Džonija Depa na TikToku dele snimak sa jedne glumčeve premijere iz 2013. godine u Londonu, na kojoj Dep nije glavni lik. Glavni lik je obožavateljka u pozadini, koja s fotoaparatom čeka glumca na crvenom tepihu. Korisnici ove društvene mreže tvrde da obožavateljka s crvenog tepiha neodoljivo podseća na Elejn Bredhehoft, advokaticu Amber Herd.

@johnny_depp0963 Not Amber heards lawyer being a fan of Johnny Depp ✋??#johnnydepp #justiceforjohnnydepp #amberheardisaliar ♬ original sound – John Christopher Depp

Mnogi su ubeđeni da je to upravo Elejn, a ovaj snimak je na pomenutoj društvenoj mreži pregledan više od dva miliona puta.