HIT PROLEĆA ALI NE STOJI SVAKOME: Šarliz Teron ima novu frizuru i mišljenja su krajnje podeljena (FOTO)

Šarliz Teron već godinama važi za jednu od najlepših žena sveta, a svilenkasta, plava kosa je dugo bila njen zaštitni znak i bilo ju je teško zamisliti sa bilo kojom drugom bojom.

printscreen

No, ona je na ovogodišnjoj dodeli Oskara napravila drastičnu promenu, pojavivši se kao brineta i to sa kratkom bob frizurom!

Bila je to hrabra promena, ali kako je holivudska glumica prelepa žena – nov imidž joj je sjajno pristajao!

I taman što smo se navikli na smeđokosu Šarliz, ona se ponovo odvažila na promenu, ovog puta napravivši frizuru koja zaista retko kome dobro pristaje.

Naime, ova lepotica se na njuroškoj premijeri filma “Long Shot” pojavila sa takozvanim bebi šiškama, što jeste jedan od najvećih trendova sezone, ali je istovremeno i vrlo rizičan – s obzirom da je procenat žena kojima ovakva frizura pristaje zaista zanemarljiv.

No u slučaju Teronove, pokazalo se da je izreka “lepoj ženi sve lepo stoji” zaista tačna, jer i sa ovim specifičnim šiškama na pola čela ona izgleda odlično i veoma elegantno! One su uokvirile njeno lepo lice i podarile joj pomalo retro pin-up imidž.

Šarliz nas je uverila da i ova frizura može da izgleda ženstveno, a u kombinaciji sa crnim oversized odelom, visokim potpeticama i crvenim karminom čak i veoma moćno i seksi!