Hit Tonija Cetinskog premašio već MILION PREGLEDA, ali tek u KOMENTARIMA videćete pravo IZNENAĐENJE (VIDEO)

Bezvremenske i večne pesme obično polako sazrevaju, dok ne potvrde svoje mesto među fanovima. Ljubavne pesme su kao i vino - što starije tim bolje, a emotivci ih doživljaju na poseban način.

Toni Cetinski
Promo/Branko Juričić

Najbolji primer jedne od takvih je kompozicija “Ja ne znam nikog boljeg od tebe” sa novog albuma Tonijaja Cetinskog “Kao u snu”, a za koju je zaslužan legendarni Miroslav Rus, koji je autor muzike i teksta.

Sam Toni, još je u najavi albuma tvrdio kako je pesma genijalna i ‘strašna’ u pozitivnom smislu, a sve što se oko nje događa to je i potvrdilo.

“Ja ne znam nikog boljeg od tebe”, već sada na Jutjubu broji više od milion pregleda, a nije još ni predstavljena kao službeni singl.

Ono što je posebno zanimljvo jesu komentari na ovu pesmu na Jutjubu, a ističe se jedan od anonimnih strastvenih mladića koji svakodnevno ostavlja ljubavne poruke nepoznatnoj devojci, vezujući ih na spomenute stihove pesme Miroslava Rusa, u izvedbi Tonija Cetinskog.

Uz tebe ja sam najsretniji čovjek na svijetu Jer imam tebe Tebe koja me beskrajno voli i želi. Tebe koja me uvijek čeka kad se vratim… Tebe koja uvijek brine za mene… Hvala ti anđele moj za svu tvoju ljubav, Tebi koja si uvijek uz mene I u dobru i u zlu Moj anđeo čuvar si ti… – piše zaljubljeni momak.

– Uz veliki broj pregleda, ovo je još jedan dokaz da je i pre izlaska spota, pred nama definitivno pesma svih pesama, po tome što je ljudi vole posvećivati voljenim osobama – istaknuo je Toni ovom prigodom.

Inače ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, službeni će video spot, prema najavi dobiti do kraja ovoga meseca, što će ne sumnjamo, razveseliti sve fanove.