HIT ZA VRELE DANE: Severina i Miligram snimili DUET i uradili pesmu koju ćete SLUŠATI OVOG LETA (VIDEO)

Severina
Promo

U sklopu Miligram 5 albuma, druga pesma s Miligramovog Hit Trip-a je duet sa Severinom "Od ljeta do ljeta". Muziku potpisuje Aleksandar Milić Mili, tekst Mili, Toni i Coby, dok su aranžman napravili Mili, Coby i Luxoni.

 

– Slušajući “Od ljeta do ljeta” možemo uvek osetiti ljubav i energiju koja nas je nosila na svojim krilima i nosiće još dugo iz leta u leto. S kime podeliti taj odsjaj talasa i poruku ljubavi, nego sa Severinom čiji talent dolazi s mora, njena lepota je obasjana suncem i osmehom, kojem se godinama ljudi dive i veruju. Čim smo zajedno preslušali pesmu sve se sklopilo, sve je postalo stvarno i pojavilo se more sa milijunima osmeha koji nas sve zovu da im se pridružimo. Sve je dalje išlo samo od sebe. Jako me raduje što smo i Miligram i Severina u prilici da sve to podijelimo s vama i zajedno krenemo još jednom ka suncu, moru, ljubavi i prijateljstvu – kaže Aleksandar Milić Mili.

Nakon što je nedavno objavila duet sa Petrom Grašom Severina kaže da se odlično provela na snimanju još jednog spota.

– Jako sam sretna što ponovo surađujem s Miligramom. Naše prijateljstvo je počelo sa pjesmom ‘Lola’, za koju me vežu lijepe uspomene s turneje ‘Dobro došao u klub’, pogotovo step u izvedbi Anžea Škrubea, koji je nevjerojatan plesač. “Od ljeta do ljeta” je nastavak tog veselja i Milijeve skladateljske kreativnosti. Uživajte!’ – izjavila je Severina.