HOLIVUD JE “POLUDEO” za ovim tretmanom: Žene ZAMRZAVAJU SVOJE TELO kako bi imale savršenu liniju!

Kim Kardasijan
instagram.com/kimkardashian

Holivudske zvezde su oduševljene tretmanom zamrzavanja tela, koji najefikasnije topi salo!

 

Bolni i mučni tretmani za mršavljenje su prošlost, od kada se pojavila metoda CoolScuplting za koju se sve više odlučuju poznate ličnosti iz Holivuda.

Revolucionarna metoda koju su otkrili američki naučnici Diter Mejnsten i Roks Anderson oduševila je milione korisnika, među kojima su sestre Kardašijan, Dženifer Aniston, Maraja Keri…

cheers!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Naime, tretmanom za eliminisanje masnih naslaga na principu hlađenja masnih stanica, pacijent za manje od jednog sata počinje da gubi salo!

Zahvat je rutinski, radi se bez operacije, igle i dugotrajnog oporavka, a najvažnija je činjenica da daje dugoročne rezultate.

Patentirana tehnologija pod nazivom Cryolipolysis sigurno i efektivno deluje na masne stanice, koje su manje otporne na hladnoću od kože, ali bez oštećenja kože ili drugog tkiva. Zamrzavanje izaziva uništavanje masnih stanica, koje telo onda sasvim prirodno i trajno ukloni, objasnila je doktorka Nina Suvorov.

Kako je objasnila, nakon zamrzavanja telo postepeno počinje da uklanja smrznute masne naslage. Prvi vidljivi rezultati su posle tri nedelje, a krajnji obično u periodu od jednog do tri meseca.