HOLIVUD U ŽALOSTI: Iznenada preminuo MLADI GLUMAC, zvezda jedne od najvoljenijih SERIJA svih vremena

Američki glumac Luk Peri umro je od moždanog udara u Los Anđelesu u 53. godini, javio je njegov agent.

Beta

Glumac se proslavio ulogom bogatog buntovnika Dilana Mekeja u televizijskoj seriji “Beverli Hils, 90210”, koja je bila jako popularna širom sveta 1990-ih. On je skorije radio u Los Andjelesu na snimanju serije “Riverdejl “(Riverdale) inspirisane stripom.

Prebačen je u bolnicu zbog moždanog udara 27. februara, navodi se u saopštenju. Umro je okružen decom Džek i Sofi, verenicom Vendi Medison Bauer, bivšom suprugom Mini Šarp, kao i majkom bratom i sestrom. 

Porodica se zahvalila njegovim obožavaocima iz sveta zbog podrške ali zatražila poštovanje njegove intimnosti u ovom periodu žalosti.

“Nikakav dodatni detalj neće za sada biti objavljen”, navodi se u saopštenju.

Luk Peri je odveden u bolnicu istog dana kada je Foks studio objavio da će napraviti šest epizoda nastavka serije “Beverli Hills, 90210″, ovog leta, ali ime Luka Perija nije bilo na kastingu.

Šest likova iz origanalne serije Džejson Presli (Brendon Valš u seriji), Dženi Gart (Kelli Tejlor) Ian Ziring (Stiv Sanders), Gabrijel Karteris (Andrea Zukerman), Brajan Ostin Grin (Dejvid Silver) i Tori Speling (Dona Martin) su navedeni.