HOLIVUD ZANEMEO: Poznata glumica doživela NAJJEZIVIJE stvari koje se mogu desiti ženi (FOTO)

Ešli
printscreen/instagram.com/ashley_judd/

Lepo lice krilo strašnu tajnu. Sve strahote ovog sveta desile su se baš njoj

 

Američka glumica, koja se proslavila holivudskim hitovima “Kolekcionar” i “Dvostruka opasnost”, početkom godine postala je UN-ova ambasadorka dobre volje. Ipak, iza lepog lica, uspešne karijere i političkog angažmana krije se jedna sasvim druga osoba koja je u životu prošla pravi pakao.

Ešli Džad (48) je 2011. godine objavila knjigu o svom životu naziva “All That Is Bitter and Sweet”, a u njoj je otkrila kako je više puta bila žrtva seksualnog nasilja. Zlostavljao ju je stariji čovek dok je bila dete, silovana je kao tinejdžerka, a bila je i žrtva seksualnog nasilja od strane rođaka čijeg se imena prisetila tek nakon psihoterapije.

Glumičini roditelji razveli su se kada je imala samo četiri godine, a već u dobi od sedam  postala je depresivna. Ubrzo je po prvi put postala žrtva zlostavljanja, a kada je za isto ispričala svojim bližnjima, niko joj nije verovao.

Od malena je bila izložena seksualnim eskapadama svoje majke Naomi, kao i njenim fizičkim obračunima s brojnim partnerima. Naomi je imala i pištolj pa se Ešli s oružjem igrala od malih nogu, a čak se i oprobala u ruskom ruletu. Do svoje osamnaeste godine promenila je čak trinaest škola pa se osećala nepoželjno i nevoljeno.

It was great to attend the @psiimpact Maverick Collective Launch today in beautiful #Copenhagen. #womendeliver2016

Фотографија корисника Ashley Judd (@ashley_judd) дана

U srednjoj školi pobedila je na manekenskom takmičenju gde je osvojila dvomesečni ugovor za rad u Japanu. Ponadala se da će je ta prilika izvući izbede i omogućiti novi početak. Međutim, za vreme putovanja bila je izložena nemoralnim ponudama menadžera zaduženog za organizaciju, a jedan maneken ju je pokušao naterati na oralni seks.

Ešli je uprkos svim poteškoćama odlučila da krene dalje, a jedan od njenih prioriteta bilo je obrazovanje. Diplomirala je na Univerzitetu u Kentakiju, pa se preselila u Holivud gde je ostvarila zavidnu karijeru.

Ožiljke je godinama skrivala od javnosti, a tek je na nagovor tadašnjeg supruga Darija Frančitija odlučila razotkriti svoju strašnu prošlost i na taj način rešiti se boli koja ju je izjedao od ranog detinjstva.

U knjizi je napisala i kako ju je sestra Vinona motivisala da se prijavi na rehabilitaciju zbog prejedanja. Tamo se suočila sa svim bolnim sećanjima iz života.

“Preživela sam seksualno zlostavljanje, silovanje i incest. Blagoslovljena sam jer su mi 2006. osoba koje su proživele isto pomogle u oporavku… Leto 1984. je bilo bolno. Jedna me odrasla osoba dva puta silovala, dok me druga odrasla osoba neprestano zlostavljala, a jedan je muškarac pritom sve posmatrao (sada znam da je to bilo zato jer mu je bio potreban svedok, neko ko će potkopati moju izjavu u slučaju da odlučim sve prijaviti)…”, napisala je svojevremeno na društvenim mrežama.

Intense summer.

Фотографија корисника Ashley Judd (@ashley_judd) дана

Ešli tvrdi da i dalje pati od depresije i objašnjava da je odlučila da potraži pomoć u rehabilitacijskom centru u Teksasu. Terapije su joj pomogle da dođe do potisnutih sećanja na incest u detinjstvu, iako nije napisala koji ju je član porodice zlostavljao.loading...